Alles over Huisliften

Vergelijk Huislift

Dankzij de plateaulift, die zowel binnen als buiten kan gebruikt worden, kunnen mensen met een beperkte mobiliteit hun beperkingen overwinnen zodat ze vrijer kunnen rond bewegen. Naast kantoren en privéwoningen wordt de plateaulift ook gebruikt in publieke gebouwen zoals scholen, kerken, winkels en openbare plaatsen.

Informatie omtrent plateauliften ligt niet voor het grijpen. Wij zijn expert op het gebied van plateauliften. Een plateaulift dient gemakkelijk in het gebruik te zijn, waardoor advies ter plaatse omtrent plateauliften en eventuele andere liften. Ter plaatse zal onze expert kijken naar de ideale oplossing voor de door u gewenste plateaulift.

Er zijn vele mogelijkheden! Niet alleen de verkoop, maar ook de installatie en de afwerking geschiedt door ervaren en deskundige medewerkers, hetgeen zeer belangrijk is in dit specialisme.

Tevens beschikken we ook over een webwinkel, waar u op een snelle en eenvoudige manier accessoires en hulpmiddelen kunt bestellen voor uw plateaulift. Ook vindt u in onze webwinkel de benodigde hulpmiddelen die het u, naast de aanschaf van een plateaulift, makkelijker maken u te verplaatsen en te functioneren.

Goederenlift, heftafel, hefplateau, plateaulift, platformlift / personenlift of rolstoellift
Wij begeleiden het gehele traject van ontwerp, levering, installatie en onderhoud met betrokken en enthousiaste mensen. Bij ons staat inventiviteit en meedenken hoog in het vaandel.

PLATEAULIFTEN

Bent u op zoek naar een ideale en budgetvriendelijke oplossing voor de verplaatsing van een rolstoel of van uw goederen naar een ander niveau? De plateauliften van Strobbe Mobility Solutions kunnen elk hoogteverschil moeiteloos de baas. De ideale manier om gebouwen en verdiepingen toegankelijk te maken.